Zoeken
Vers van de pers: nieuwe campagnematerialen

Er zijn diverse nieuwe campagnemiddelen van de pers gerold voor Timmer Slimmer. Alle bedrijven in de timmerindustrie krijgen begin december de volgende middelen toegestuurd.

Algemene folder Timmer Slimmer

Een overzichtelijke folder, die werkgevers en werknemers in kort bestek een goed beeld geeft van Timmer Slimmer.


Folder Slimmer Innoveren

Slimmer Innoveren is een interessant project binnen Timmer Slimmer, dat een beeld geeft van de succesfactoren in de timmerindustrie.Wat zijn de excellente ondernemingen binnen de timmerindustrie? Hoe komt het dat die bedrijven beter presteren dan andere? De folder geeft u een beeld van de opzet van het project, waaraan ook uw bedrijf kan meedoen.

Kantineposter

Eerst denk je: het is een folder voor een bouwmarkt. En dan valt het kwartje: het gaat over lichamelijke belasting. De nieuwe kantineposter is een heel opvallende uiting, waarin de boodschap (?Let op je rug?) op een originele manier onder de aandacht wordt gebracht.


Niet in de mailing, wel via de site beschikbaar: gratis ansichtkaartenset

Ook nieuw is de Timmer Slimmer ansichtkaartenset. Zes vrolijke ?free cards' die je kunt versturen naar zieke collega's, vrienden, kennissen. Deze zitten niet in de mailing. U kunt ze wel aanvragen. U kunt ze hier aanvragen. Gratis en zolang de voorraad strekt.
Terug
 
Nieuws
Nieuwbrief Steunpunt RI&E-instrumenten

Wetswijzigingen RI&E 2011....